неделя, 5 декември 2010 г.

Умни, красиви и РУСИ

Мнозина считат блондинките за по-наивни и по-глуповати. Те се присмиват и вярват, че русият цвят на косата е белег за по-ниско интелектуално ниво и дори пречка за професионалната реализация. 

sobektivi.blogspot.com реши да опровергае тези стереотипи и ви предлага своята класация, в която попадат 7 от най-популярните, успели и красиви жени от нашето телевизионно пространство. Те са доказателство, че блондинките не са на по-ниско интелектуално ниво и че цветът на косата не е фактор, който отразява умствения потенциал на дадена жена. Представяме ви топ 7 на най-успелите руси дами от родния ефир.

7. Камелия
news.bg

„Огън момичето” на поп фолка е истинско олицетворение на красота, сексапил и талант. На 14 юни 2010 г., родената в Чипровци изпълнителка, прави своя дебют като водеща на предаването „Споделено с Камелия” по ТВ7. Камелия е доказателство, както за това, че в блондинките „има хляб”, така и за това, че фолк- певица и интелект не са взаимно изключващи се неща.
probg.bg



6. Валентина Войкова

Чаровната водеща от новините на ПРО.БГ е поредното доказателство за успешна реализация на блондинка. Преди присъединяването си към тази телевизия, тя е била репортер, редактор и водещ в БНТ и ББТ. Отскоро виждаме Войкова в ново амплоа. Тя показва своята съпричастност към децата на България, вземайки участие в телевизионния формат „Великолепната шесторка”.

5. Венета Райкова
svetsko.com

Горещата водеща на предаването „Горещо” се нарежда под номер 5. Родената в град Попово журналистка е една от тези, които не се свенят да задават неудобни въпроси. Сред другите постижения за блондинката са титлата мини „Мис България” и воденето на „Малката сестра” (предаване, което е свързано с „Биг Брадър”).
За съжаление на мъжката аудитория на „Горещо”, сърцето на Венета е заето от Тихомир (участник в Биг Брадър), с когото имат малък син Патрик.


4. Гала

Утрото на зрителите на „Нова телевизия” започва с Гала. Всеки делничен ден от 9:15 до 11:30 ч. лъчезарната водеща зарежда аудиторията, и особено женската част от нея, с добро настроение със своето предаване „На Кафе”. Гала е водила и много други формати, най-популярните от които са „Невада”, „Имаш поща” и „Пълна промяна”.

Блондинката е разведена и има дъщеря от бившия си съпруг Константин Будев.



3. Лора Крумова
svetsko.com

Въпреки че за момента не се изявява в телевизионния ефир, очарователната Лора Крумова не може да не намери място в класацията на най-популярните и успели блондинки от ефира. Тя завършва журналистика в Софийския университет, а след това заминава на специализация в САЩ.

Впоследствие Лора се завръща в България и започва работа в „Нова телевизия”. Първоначално се изявява като репортерка в новинарските емисии. По- късно започва работа в „Коритаров live”, където е асистентка на Георги Коритаров. Следващата стъпка в нейната кариера е сутрешният блок на „Нова телевизия”. Първоначално работи с Коритаров, но впоследствие той е заменен и неин партньор става Милен Цветков.

Понастоящем Крумова няма поле за изява в телевизионното пространство, но според слуховете, тя готви своето триумфално завръщане в бТВ.

Информациите за личния живот на Лора са оскъдни, но според публикации в пресата тя има сериозна връзка.

2. Мария Игнатова
slava.bg

Сребърният медал в класацията е за ослепителната Мария Игнатова. Всеки делничен ден от 23:30 часа в ефира на бТВ се появява неустоимата усмивка на „Господарката на ефира”.

Нейната красота е неоспорима, но, за съжаление, сърцето и принадлежи на екранния й партньор Димитър Рачков. Преди да се обвърже с телевизионния водещ, Мария е имала неуспешен брак с бизнесмена Петко Димитров, от когото има син Виктор.

Други любопитни подробности за лъчезарната блондинка са, че тя е водила предаването на БНТ – „Втори тото шанс” и „България търси талант”, където оформя тандем с друга популярна водеща – Александра Раева.

По-малко известни факти за Игнатова са това, че има записани три песни („Не ме търси”, „Искаш” и „Невъзможно”) и че е работила като модел в холандска модна агенция.
Водещата има в автобиографията си и участие в два филма („Риба чук” и „Икона”).

1. Гена Трайкова

btv.bg

Заслужено на първото място в класацията на sоbektivi.blogspot.com се нарежда водещата на новинарската емисия на бТВ Гена Трайкова. 


Очарователната блондинка е една от емблемите на тази телевизия. Тя е на нейния екран от самото й създаване и е абсолютно доказателство за това, че блондинките могат да имат едновременно невероятна интелигентност и ангелско излъчване. Освен като водеща на емисията, Гена се изявява и като репортер и автор на документални, както и на публицистични материали.

Тя е завършила Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет с профил „Телевизия и международни отношения”.

Информациите относно личния живот на Гена Трайкова са оскъдни. Допреди години се говореше, че тя има сериозна връзка колегата си от бТВ Новините Венелин Петков. Понастоящем се счита, че двамата са много добри приятели и тя няма мъж до себе си.

Деян Хараламбиев

1 коментар: