събота, 29 януари 2011 г.

ЕГН се обади на притежателя си

ЕГН-то на бай Пешо– оперативно безинтересен селянин от село Горно Нанадолнище, му се обади, да му съобщи, че от ДАНС са се обадили на ЕГН-то, да го питат за телефонния номер на Пешо. По време на разговора то отказало да го даде, но от ДАНС го открили в новия телефонен указател на МВР– Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване” (ГРАО).


Бай Пешо заяви пред медиите, че той не познава ЕГН-то си и не е водил подобни разговори с него по телефона. Записите били изманипулирани от ГРАО, а от ДАНС се засрамили, че са проспали разговора, който са провели с оперативно безинтересния селянин.

Българските мобилните оператори реагираха светкавично на създалите се пропуски в системата и предложиха нова услуга: купуваш телефон и СИМ карта на абонаментен план към МВР и получаваш безплатно лична карта бонус.


От Apple не останаха по- назад и предложиха своя нов продукт– iEGN– интерактивна мобилна платформа за споделяне на лични данни в несоциалните мрежи. От новата услуга ще могат да се възползват всички с фалшива диплома и къса памет, за да не забравят къде са си оставили бирата.


Грета Петрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар